![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGGpfNEvCpsYqOhhcO2zmtW-KF-WpCLGNhpVckaXycirHJQqg2tRFQSx91_IurxN8UqHmtHLJAoVRkOgTb3KQ2sVj2swhyphenhyphenYHJFTe0aZiNwmfmlkc1NJ08iop8IKisVsj9xwoeJHi8_RUlb/s200/24-03-07_105015.jpg)
Benodigdheden:
Voor 4 personen: als voorgerecht of bij gerecht
-200 gram drie kleurige pasta of spirelli
-4 sinaasappelen
-200 gram zeekraal
-1 venkel
-peper en zout
Werkwijze:
· Spirelli “ al dente koken” in licht gezouten water met beetje olie, verfrissen onder koud
water
· Venkel zeer fijn snijden, even blancheren, verfrissen
· Appelsien “ à vif “ snijden, daarna billetjes snijden , sap opvangen en bij de billetjes
toevoegen
· Zeekraal even blancheren, verfrissen
· Alles voorzichtig mengen en afsmaken met peper en zout.
· Ook andere kruiden kunnen gebruikt worden vb. basilicum of dragon ( vers of gedroogd)
No comments:
Post a Comment